Selecteer een pagina

Graag stel ik mij voor

Ik ben Barbara.

Woon en werk in Helmond. Al ruim 10 jaar ben ik werkzaam als ZZP’er. Daarvoor heb ik gewerkt als secretarieel/administratief medewerker bij diverse bedrijven. Als ZZP’er ben ik werkzaam in de beauty-, recreatieve,- en ICTbranche. Ik manage van A tot Z de verhuur van vakantiewoningen, groepsaccommodaties en vergaderlocatie, tevens bouw en onderhoudt ik hun websites.

Ik ben iemand die niet stil kan zitten. Althans, wel zitten, maar ben graag nuttig bezig. Dit lukte helaas niet tijdens Covid-19. Ik mocht net als zo veel anderen o.a. mijn vak in de beautybranche niet uitoefenen. Niets doen, dat kan er bij mij niet in. In die periode ben ik dan ook gaan onderzoeken wat ik wél zou kunnen doen om mijzelf te ontwikkelen.

Dit bracht mij op het idee om mijn creativiteit die ik al jaren inzet bij het maken van mijn posts voor o.a. facebook en instagram, verder te gaan inzetten. Namelijk het bouwen van websites. Oke, het is wel technischer, maar daar draai ik mijn hand niet voor om. In ieder geval werk wat niet door een virusje belemmerd wordt.

Om dit te realiseren ben ik gestart met het volgen van diverse cursussen. Inmiddels heb ik al diverse websites mogen realiseren. Naast het bouwen van websites en het onderhoud daarvan, ben ik ook inzetbaar voor het managen van o.a. vakantie,- en groepsaccommodaties en vergaderlocaties en alle overige administratie, op afstand. Dit wordt ook hybride of virtual-assistant genoemd. Een begrip wat steeds meer geaccepteerd wordt in onze off- en online wereld.

Dit kan projectmatig zijn, of aantal uur per week. Het liefst op afstand. Mocht het nodig zijn om zo nu en dan fysiek aanwezig te zijn, dan is dat bespreekbaar.

Deze virtuele diensten vormen samen mijn bedrijf BBmanagement.

Leuk! Dat ik mijzelf aan jou heb mogen voorstellen. Ik ben erg leergierig, dus mocht je een opdracht hebben die er nu net niet tussen staat? Aarzel niet en neem contact met mij op. Wie weet hebben we een match.

Groet Barbara

Sociaal

Ik werk graag samen omdat ik er van overtuigd ben dat, als je krachten bundelt, tot een beter eindproduct komt.

Analytisch

Breng graag structuur aan in hoofd- en bijzaken.

Doelgericht

Werk efficiënt en vindt het leuk om projectmatig te werken.

Organiseren

Plannen en organiseren zit er van nature in.

Creatief

Denk graag ‘outside the box’ en houd van creativiteit.

Natuurlijk heb ik nog meer persoonlijke eigenschappen zoals;

realistisch | geduldig | optimistisch |  leergierig | ondernemend

Waar kan ik jou mee helpen?