Selecteer een pagina

Graag stel ik mij voor

Graag stel ik mij voor

Ik ben Barbara.

Ik ben Barbara.

Woon en werk in Helmond. Al ruim 12 jaar ben ik werkzaam als ZZP’er. Daarvoor heb ik gewerkt als secretarieel/administratief medewerker bij diverse bedrijven.

Als ZZP’er ben ik werkzaam in de beauty-, recreatie,- en ICT branche. Ik manage van A tot Z de verhuur van o.a. vakantiewoningen, groepsaccommodaties en vergaderlocaties, met daarbij de administratieve taken zoals: offertes, facturen, klantcontact, mailing en agendabeheer. Tevens bouw en onderhoudt ik hun websites.

Woon en werk in Helmond. Al ruim 12 jaar ben ik werkzaam als ZZP’er. Daarvoor heb ik gewerkt als secretarieel/administratief medewerker bij diverse bedrijven.

Als ZZP’er ben ik werkzaam in de beauty-, recreatie,- en ICT branche. Ik manage van A tot Z de verhuur van o.a. vakantiewoningen, groepsaccommodaties en vergaderlocaties, met daarbij de administratieve taken zoals: offertes, facturen, klantcontact, mailing en agendabeheer. Tevens bouw en onderhoudt ik hun websites.

Ikzelf ben een persoon die zich graag doorontwikkelt. Zo heeft de coronaperiode eraan bijgedragen dat ik mijn kennis op het gebied van ICT aan het verbreden ben. Werken op afstand wordt normaler waardoor er ook steeds meer ICT taken bij komen en je je werk dus overal kunt uitvoeren. Dit o.a. op het gebied van planning en organisatie, administratieve werkzaamheden in combinatie met het plaatsen van berichten op social media en het uitvoeren van aanpassingen op een website en het onderhoud daarvan.

Om dit te realiseren ben ik gestart met het volgen van diverse cursussen en volg ik op dit moment een opleiding bij NHA als ICT-beheerder. Daarnaast heb ik jaren lang ervaring in het managen van groepsaccommodaties en heb ik diverse opdrachten uitgevoerd in verschillende branches.

Als ‘virtual assistant’ werk ik zowel op afstand als hybride. Ik ondersteun bedrijven graag daar waar nodig is. Dit kan voor lange of korte termijn zijn.

Deze diensten vormen samen mijn bedrijf BBmanagement.

Leuk dat ik mijzelf heb mogen voorstellen. Ik ben erg leergierig, dus mocht je een opdracht hebben die niet op mijn LinkedIn omschreven staat, aarzel dan niet, maar neem gerust contact met mij op. Wie weet hebben we een match.

Groet Barbara

Sociaal

Ik werk graag samen omdat ik er van overtuigd ben dat, als je krachten bundelt, tot een beter eindproduct komt.

Analytisch

Breng graag structuur aan in hoofd- en bijzaken.

Doelgericht

Werk efficiënt en vindt het leuk om projectmatig te werken.

Organiseren

Plannen en organiseren zit er van nature in.

Creatief

Denk graag ‘outside the box’ en houd van creativiteit.

Natuurlijk heb ik nog meer persoonlijke eigenschappen zoals;

realistisch | geduldig | optimistisch |  leergierig | ondernemend

Waar kan ik jou mee helpen?