Selecteer een pagina

Laten wij samen bouwen aan jouw bedrijf

BBmanagement heeft verschillende diensten om jouw bedrijf te ondersteunen.

Waar kun jij mijn hulp bij gebruiken?

Wordpress

Je hebt een website nodig? Dan kan ik jou daarbij helpen. Ik bouw websites in WordPress. Zo kun je jouw bedrijf online presenteren met een persoonlijke touche. Ook de SEO en Google wordt hierin meegenomen. Nadat jouw website gerealiseerd is, is het belangrijk dat deze blijft draaien en veilig blijft. Onderhoud is dus erg belangrijk. Ik onderhoud dus ook jouw website.

Management

Hier kun je niet omheen als je een bedrijf hebt; administratie, mailing, offertes, telefoon, agenda, planning. Je hebt alles onder controle, tot je bedrijf groeit, of er een groot project is waardoor je tijd te kort komt. Dit voor een paar uurtjes per maand of meer? Voor langere of korte periode? Op- en afschalen per maand wordt makkelijk met het inzetten van een virtual assistant. BBmanagement helpt je daarbij.

Groepsaccommodaties

Al jaren heb ik ervaring in het managen van groepsaccommodaties en vergaderlocaties. Doordat ik ook operationeel ben (geweest) op locaties weet ik alle ins- en outs, waardoor ik mijzelf zowel in de voor- en achterzijde van deze branch kan verplaatsen. Hier maak ik dan ook gebruik van bij het inrichten van een website voor een locatie.

Past jouw opdracht bij mij?
Laten we dan connecten.

Past jouw opdracht bij mij?
Laten we dan connecten.

Past jouw opdracht bij mij?

Laten we dan connecten.

Herkenningsmomentje?

De wereld wordt digitaler. Hierdoor buigt het fysiek aanwezig zijn meer naar de digitale/virtuele kant. Dit gaat om werkzaamheden die dus niet persé op het bedrijf zelf uitgevoerd hoeven te worden, maar ‘op afstand’ prima te regelen zijn, zoals het management van groepsaccommodaties, vakantiehuizen en vergaderlocaties.

Tevens heeft op afstand werken ook zo zijn voordelen, zoals kosten en tijd besparen. 

  • Geen reistijd – meer werktijd
  • Benzinekosten – kostenbesparend en milieuvriendelijker
  • Efficiënter werken – je wordt minder gestoord aan je bureau

Ik ZZP’er virtual-assistant kan jou helpen voor een aantal uren per week of maand, voor langere of kortere periode. Heb je tijdelijk een extra admininstratieve kracht nodig? Groeit jouw bedrijf, maar nog niet genoeg uren voor een vaste kracht? Taken die jezelf misschien helemaal niet leuk vindt en liever jouw tijd ergens anders aan besteed binnen jouw bedrijf. Dit zijn allemaal voorbeelden, waar een virtual-assistant de oplossing kan zijn. 

Kwam er net een herkenningsmomentje voorbij? Neem dan gerust contact met mij op. 

Waar kun jij mijn hulp bij gebruiken?