Even voorstellen

Ik ben Barbara van den Bogaard, woon en werk in Helmond. Al 10 jaar ben ik werkzaam als ZZP'er in de beautybranche. Helaas bracht Covid-19 daar begin 2020 verandering in. Althans, helaas? Op deze momenten word ik als ondernemer vaak creatief  en ben gaan nadenken over wat ik dan wel zou kunnen doen. Ik ben niet iemand die 'bij de pakken neer gaat zitten'  en ben hierdoor 'outside the box’ gaan denken met als uitkomst om websites te bouwen. Creativiteit, die zet ik al jaren in voor het ontwerpen van een post voor o.a. Facebook en Instagram.

Het bouwen van een website heeft veel technische kanten en ben dan ook gestart met het volgen van cursussen en het bouwen van mijn website voor mijn salon, waar ik nog steeds deels werkzaam in ben. En toen, toen kreeg ik de vraag vanuit een bedrijf of ik een website wilde bouwen. En daar heb ik natuurlijk ja op gezegd! En zo ontstond Pixaweb. Pixaweb staat voor pixels op een website. Alles wat jij ziet op internet, bestaat uit hele kleine puntjes waar er heel veel van zijn, deze noemen we Pixels en zij vormen samen de beelden die wij zien op het web.

Ik bouw graag websites met een gestroomlijnde structuur. Dit zodat het voor de (potentiële) klant rustig, overzichtelijk en duidelijk is. Dit is een belangrijk aspect, want de consument moet uiteindelijk op jouw website de juiste informatie vinden en jouw dienst of product gaan kopen.

De uitdaging die ik hierbij ervaar, is dat elke website gekoppeld zit aan een ander bedrijf en persoon. Hierdoor is de interactie met elke klant weer anders en ontstaat er voor elk bedrijf een unieke website. Er zijn vele soorten mensen, bedrijven en wensen. De een wil een 'no nonsense' website en de ander weer meer sfeer. En dat maakt dit werk zo divers.

Sta jij op het punt om jouw bedrijf online te presenteren? En kun jij daarbij mijn hulp gebruiken? Laat het mij dan weten! Je kunt mij bereiken via whats'app, telefoon of door middel van het contactformulier.

Graag tot ziens,

 

Pixaweb_met vriendelijke groet

Mijn sterke eigenschappen

  • Sociaal: Ik werk graag samen omdat ik ervan overtuigd ben, dat als je elkaars kwaliteiten samen brengt,  je hierdoor een sterker eindproduct realiseert.
  • Analytisch: Ik breng graag structuur aan in hoofd en bijzaken
  • Creatief: 'outside the box' denken
  • Doelgericht: Ik werk graag projectmatig
  • Organiseren: Ik werk graag planmatig zodat het doel zo snel mogelijk gehaald wordt.

 

Natuurlijk heb ik nog meer persoonlijke eigenschappen zoals; realistisch, geduldig, optimistisch, leergierig en ondernemend. Dus graag ga ik met jou de uitdaging aan om jouw website te realiseren van begin tot eind. Jij ook?

Je kunt contact met mij opnemen via Whats'app of via het contactformulier. We maken dan een afspraak voor de intake. Deze zal via telefoon of videobellen plaatsvinden. We spreken dan jouw wensen en mogelijkheden door.