Selecteer een pagina

Laten wij samen bouwen aan jouw bedrijf

Pixaweb heeft verschillende diensten om jouw bedrijf te ondersteunen.

Waar kun jij mijn hulp bij gebruiken?

Webdesign WordPress

Je hebt een website nodig? Dan kan ik jou daarbij helpen. Ik bouw websites in WordPress. Zo kun je jouw bedrijf online presenteren met een persoonlijke touche. Ook de SEO wordt hierin meegenomen. Dit is belangrijk zodat je goed gevonden wordt op het web.

 

Onderhoud & refresh

Nadat jouw website gerealiseerd is, heeft deze onderhoud nodig.  Dit zorgt ervoor dat jouw website goed blijft functioneren. Je hebt al een website? Maar deze kan een upgrade gebruiken? Dit omdat er diensten binnen jouw bedrijf veranderd of verouderd zijn? Ook dan kan ik daarvoor zorgen. Mede zorgt deze upgrate voor een optimalisatie in Google.

 

l

Administratie

Hier kun je niet omheen als je een bedrijf hebt; administratie. mailing, voorcalculatie, telefoon, agenda, planning. Je hebt alles onder controle, tot je bedrijf groeit, of er een groot project is waardoor je tijd te kort komt. Dit voor een paar uurtjes per maand of meer? Voor langere of korte periode? Op- en afschalen per maand wordt makkelijk met het inzetten van een virtual assistant.

Past jouw opdracht bij mij?
Laten we dan connecten.

Past jouw opdracht bij mij?
Laten we dan connecten.

Herkenningsmomentje?

De wereld wordt digitaler. Hierdoor buigt het fysiek aanwezig zijn meer naar het virtuele. Taken die niet persé op het bedrijf zelf uitgevoerd hoeven te worden, maar ook ‘op afstand’ / ‘Hybride’ uitgevoerd kunnen worden.

Dit heeft zo zijn voordelen.  Zoals kosten besparen en het levert tijd op;

  • Geen reistijd – meer werktijd
  • Benzinekosten – kostenbesparend en milieuzuiniger
  • Efficiënter werken – wordt minder gestoord aan je buro

Ik als ZZP’er virtual-assistant kan jou helpen voor een paar uurtjes per week/maand voor langere of kortere tijd ingezet worden. Heb je tijdelijk een extra admininstratieve kracht nodig? Of krijgt je het drukker in je bedrijf, maar nog niet genoeg uren voor een parttime- of fulltime functie? Dan kan ik je daarbij helpen.

Kwam er net een herkenningsmomentje voorbij? Neem dan gerust contact op. Wellicht dat ik je kan helpen.

Waar kun jij mijn hulp bij gebruiken?

14 + 13 =