Webshop_pixaweb

Webshops zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Steeds meer bedrijven gaan online hun producten verkopen. Er zijn verschillende redenen waarom je een webshop voor jouw bedrijf wilt toepassen. Bijvoorbeeld om meer verkoop te genereren naast de verkoop in jouw praktijk. Je kijkt wat gunstig is voor jouw bedrijf in de online wereld. Waarschijnlijk is het voor jou tijdbesparend doordat je die vervelende telefonische bestellingen niet meer hoeft af te handelen. Denk maar aan een onderneming die online catering voor de lunch verzorgt. Deze krijgt online de orders binnen en weet vooraf hoeveel en wat er besteld is en wanneer er geleverd moet worden. Er hoeft alleen nog maar voor de lunch gezorgd te worden. En…..je kunt ze online al laten afrekenen met iDEAL. Hoe makkelijk is dat!

Je kijkt wat gunstig is voor jouw bedrijf in de online wereld

Het was al stijgende, maar vooral in de coronacrisis is de online verkoop in een rap tempo gestegen! Dit doordat we gedwongen werden om geen fysiek contact te hebben, waardoor we op een andere manier moesten communiceren. Ondernemers zijn hierdoor ‘outside the box’ gaan denken. Kan het niet linksom, dan maar rechtsom.

Webshops zijn er in allerlei soorten en maten. Ze hoeven niet standaard heel groot te zijn. Ze kunnen producten verkopen die je moet opsturen maar ook producten die bezorgd kunnen worden. Je laat de klanten online boeken en al direct betalen, of aanbetalen. Zo, die betaling heb jij al in de pocket!

 

Ondernemers zijn hierdoor 'outside the box' gaan denken