Beeldmateriaal bepaalt de sfeerimpressie van jouw website

 

 

Om verschillende redenen maak je voor jouw website gebruik van beeldmateriaal. Denk aan sfeerimpressies, weergeven van behandelingen, diensten en/of producten. Je portfolio of jouw producten in een webshop. Maar ook bedrijfsfoto’s van onder anderen interieur of werknemers. Dit om mensen van achter hun telefoon of computer al binnen te laten kijken in jouw bedrijf. Dit geeft potentiële klanten al een vertrouwd gevoel en dat maakt de kans groter dat ze voor jouw bedrijf kiezen.

Foto’s kun je downloaden van internet, let wel op of dit toegestaan is. Er zijn sites waar je gratis beeldmateriaal kunt verkrijgen. Maar je kunt niet zomaar beeldmateriaal van de website van jouw collega of andere sites afhalen. Dit is strafbaar. Wat mag wel?

 

 

 

Bekijk ook andere websites  om daar ideeën op te doen

 

 

Mocht je zelf geen beeldmateriaal hebben om aan te leveren, en je wilt graag foto’s hebben van jouw bedrijf, jezelf of van producten die je online gaat verkopen, dan is het mogelijk dat je hiervoor een fotograaf inhuurt. Tijdens de intake brengen we jouw wensen in kaart en kunnen we een indeling maken van hoe de website eruit moet gaan zien. Je kunt vóór de afspraak jezelf al voorbereiden en ideeën opdoen, hiervan heb ik een lijst samengesteld waar je zoal aan kunt denken.

Contact opnemen?

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op. Dit kan door te mailen, Whats'appen of door het contactformulier in te vullen. Wil je meteen aan de slag? Dat kan ook, dan plannen we meteen een intake gesprek in. Deze kan plaatsvinden via telefoon of videobellen. We spreken dan jouw wensen en mogelijkheden door.